Ik leer leren

Als Ik leer leren-trainer * geef ik groepstrainingen met 5 bijeenkomsten a 1,5 uur. De training Ik leer leren is een speciaal ontwikkeld programma dat kinderen slimme handvatten biedt voor makkelijker en efficiënter leren. Het leert kinderen welke voorwaarden er nodig zijn om te kunnen leren. Oftewel hoe te leren. De training richt zich op alle processen die nodig zijn om te kunnen leren.

Aan bod komen: concentratie, motivatie, faalangst, plannen en organiseren, huiswerk maken, inschatten van benodigde tijd/inspanning voor een bepaald vak en inzicht in je eigen meest effectieve manier van leren.

Elke bijeenkomst kent een vaste structuur waarin rust en activiteiten elkaar afwisselen. Leren ontspannen en concentreren spelen in iedere bijeenkomst een belangrijke rol. Elke bijeenkomst heeft zijn eigen thema. Uitgangspunt van de training is een oplossingsgerichte en coachende aanpak. Het kind is hierin leidend.

De kosten van deze training zijn 195 euro inclusief btw en werkboek à 35,50 euro. Ook kan deze training individueel worden aangeboden. Hiervoor geldt dan het uurtarief van 65 euro.

* Voor meer informatie ga naar:http://www.ikleerleren.nl